Minden napos gyomorégés. Mivel tudnám (azonnal) meg szüntetni?
Nem köntörfalazok. Egy hatásos gyógymód kellene.
(Csak azért írom mert olvasgattam honlapokat és nem tudok közös nevezőt hozni mert ahány oldal annyi féle gyógymód. De a probléma okozóját szeretném fel deríteni)
Dohányzom napi 25-30 szál (1,5 doboz)
Kávézom napi 3x
Olyat érzékelek hogy legyen étel vagy ital 30 perc múlva fogyasztás után már a számban savanyú az utóíz rá még 30 perc jelentősebben mutatkozik a gyomor sav ha viszont kihagyom az étkezést a gyomorsav el múlik vagy ha eszek rá egy RENI ANTACIDUM-ot olyan hányinger kerülget...
Meg úgy érzem a gyomorszámat ingerelné valami.
Biztos vagyok benne hogy nem én vagyok az egyetlen ilyen ember aki tanácstalanul ezzel küzd. Kérem osszátok meg velem ezt a nem kívánatos élménynek a gyógymódját amivel szinte azonnal véget tudnék vetni. Válaszokat előre is köszönöm.
1) Életmódváltás (ide tartozik a dohányzás elhagyása, és a könnyű étkezések bevezetése). Sokszor már ez önmagában elég.
2) Savlekötők (szódabikarbóna és társai), de csak akkor ha ritkán fordul elő.
3) Ha rendszeres minden próbálkozás ellenére, akkor orvos.
Hallgasd meg a youtubon Gyuri bácsi,a büki füvesember előadásait. Én nemrég egy 2013-as Hódmezővásárhelyi előadását hallgattam. Sokat beszél a lúgosítás fontosságáról. A teák nagyon jók és hatásosak, amiket ajánl. Nagyon érdekes, hasznos az előadás.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!