Miért van az, hogy nem tudom mikor lakom jól, mikor kell abbahagyni az evést vagy mikor eszem keveset?
Figyelt kérdés
Hogyan tudnék ezen változtatni?2016. máj. 8. 22:25
1/4 anonim válasza:
Mikor szoktad abbahagyni az evést? Mennyit eszel?
Van,hogy túleszed magad?
Egyebkent ez engem is erdekelne,szoktam latni,hogy valakinek elég 3falatnyi a kajából és abba is hagyja. Na,én sajnos nem tudok ilyen kis adagokat enni egyszerre. Ugyhogy probalom hamarabb abbahagyni az evést,úgy érzem még szivesen ennék,de leállitom magam,persze ez nem mindig Sikerül
2/4 anonim válasza:
Hát az étel minőségétől is függ, a kedvenc tésztaételemből általában én is addig eszem, amíg van :) Ezért érdemes számolgatni, hogy mennyit "kell" megenned, annyit tenni a tányérra és lehetőség szerint elfogyasztani.
3/4 A kérdező kommentje:
Soha nem eszem túl magam. Soha nincs olyan érzèsem h felallok az asztaltól és "majd kidurranok" . Inkább amiatt aggodom h túl keveset eszem. Nem tudom, hogy mennyi az a min. étel amit meg kéne ennem. :/ És h mikor kell abbahagyni az evést.
2016. máj. 11. 17:54
4/4 A kérdező kommentje:
Kettes! Hogy érted a számolgatást? Kalóriákat úgy nagyon kb. már próbáltam számolni, de mindig beleõrültem, hogy "jaaj mi van ha alábecsültem ennék a kajának a kalóriaértékét, mi van ha erre meg sokat szamoltam? Ehetek-e még egy almát? Belefér-e a kalória keretbe? Éhes vagyok vagy csak rosszul érzem?" Szóval ezek járnak a fejemben.
2016. máj. 11. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!