Lányom 13 hónapos, és megfázott. Az a gond, hogy napközben keveset köhög, de mikor elalszik. Nagyon elkezdi, feljön neki a slájm és nem bírja abbahagyni. Felébred, nem bír aludni. van köhögés csillapítónk. Miért pont akkor kezd köhögni mikor alszik?
Nem értem,ha napközben keveset köhög,miért alváskor kapja öt el???
Mit tehetnék,hogy tudjon aludni??
Szio
Éjszakai köhögés csillapítónak irass fel a gyerek orvossal sinecod-ot. Az án lányaim is sokszor este éjjel köhögtek, de miota felirta a doki ezt azota éjjel nincs köhögés , alszanak mint a bunda. Ez garantáltan segít..
Timi
Én homeos Stodalt adtam a lányomnak jó volt neki.
De ha slájmos, akkor inkább olyat írass fel, ami felszakítja, és alvás előtt 1 órával add neki.
Szia!
Az én lányomnak a Sinuprett csepp segített, gyógynövényes, recept nélküli köptető.
Németorsza´gban élünk.
van itthon köptetönk(hazai,Rinathiol,Ambroxol-Q)
Meg itteni :Prospan,és Phytohustil.Ez mindkettö köhögés csillapító.De az alvás alatti köhögéssel semmit nem csinál.A Prospan direkt slajm oldó,köhögés csillapító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!