Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit és hogyan egyek, hogy hízzak?

Mit és hogyan egyek, hogy hízzak?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok,és 46 kg. Igazából megvan mindenem mellem,fenekem. Tehát nem vagyok deszka. Csak jó lenne már végre kicsit jobban hízni,mondjuk csípőre,combra stb.

egy 60 kg-ig elmennék. Hogyan érhetném el ezt?

2016. máj. 7. 16:32
 1/2 Hemingway válasza:
Szerintem neked nem enned kéne, hanem inkább elkezdeni sportolni! A sok evés nem éppen ésszerű választás, mivel az nem vezet egészséges életmódhoz. Inkább egyél sok fehérjét (csirke) és kezdj el súlyt emelni, futni stb.. Hamar rád rakódhatnak a kilók IZOM formájában! Ami sokkal jobb, minthogy háj képződjön... Sok sikert hozzá!
2016. máj. 7. 16:49
 2/2 anonim ***** válasza:
ennyi idosen en is hizni akartam,foleg este ettem sokat,edesseget mindent.de nem jott ram semmi plusz kg.utaltam magam.nem is sportoltam.aztan 25eves korom utan elkezdtem gyarapodni,pedig akkor mar nem zabaltam annyit.nem vagyok kover most se,csak a hasam tul nagy.amugy azon kivul mindennel elegedett vagyok magamon.most meg a vilager se birok leadni 1-2kg-ot sem.pedig most figyelek az etkezesre.ugyhogy rajtam az ido segitett ahogy teltek az evek.
2016. máj. 9. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!