Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ugye hogy nem vagyok anorexiás?

Ugye hogy nem vagyok anorexiás?

Figyelt kérdés
Sziasztok 16 éves lány vagyok 161-162 cm kb, és 50-51 kg. Hat hónapja "fogyózok", amikor elkezdtem 57 kg voltam. és mivel még egyáltalán nem vagyok elégedett az alakommal, még pár kilót nagyon szeretnék fogyni, anyum azzal ijesztget hogy anirexiás vagyok. Folyton azt hajtogatja hogy már eleget fogytam, teljesen rendesen nézek ki, mások is sajnos ezt mondják..de én tudom hogy nem igaz! Látom magam én is! Ugye hogy teljesen normális ha még pár kilót leadok?
2016. máj. 2. 15:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne normális 16 évesen, 50 kilósan fogyózni? Mert nem, nem normális.
2016. máj. 2. 16:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Életmódváltás kell(diéta+sport) nem fogyókúra. Nem úgy működik hogy na most csinálok egy "kúrát" aztán után mehet minden, nagy francokat. Szóval nem anorexiás vagy hanem egy egyszerű laikus hozzá nem értő emberke.

Csak ne mondhasd hogy nem válaszoltam a kérdésedre.

161cm és 51Kg az teljesen normális amennyiben nem egy plöttyedt valami vagy. Csajok rá kéne már jönni hogy nem attól néztek ki jobban ha kevesebbet mutat a mérleg.

2016. máj. 2. 16:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Sajnos már anorexia gyanú, ha te magadat még túlsúlyosnak látod, mások pedig nem.
2016. máj. 2. 16:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Majd ha a gyomrodat asztalnak tudod használni, akkor vagy vastag.

[link]

16 évesen és ehhez a magassághoz pontosan megfelel a testtömeg indexed. Még egy kicsit hízhatsz, mert az egészség szempontjából megfelelőbb.

Meg én amúgy is a húsos lányokat szeretem.

2016. máj. 2. 18:59
 5/6 anonim ***** válasza:

163 cm vagyok és 50 kg. Én nem szeretnék fogyni, max. izmosodni, még azt sem bánnám, ha 2-3 kilóval több lennék.

Ha nem vagy elégedett az alakoddal, ne fogyózz, hanem sportolj.

2016. máj. 2. 23:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat :) amúgy igen azt elfelejtettem hozzá írni hogy azért sportolok, mozgok eleget. És most jelentkeztem Pilatesre. De már nem szeretek enni . csak annyit eszek amennyit muszály, és elég jól bírom. Szerintem teljesen rendben vagyok. Fokozatosan leszoktattam magam a hizlaló ételekről, és sose volt zabálási rohamom. És nem is lesz, mert nem bírok annyit enni mint mások.
2016. máj. 14. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!