Ti hogyan eszitek a hajdinát?
Figyelt kérdés
a pehelyre gondolok.
hogy finom?
2016. ápr. 22. 19:32
1/1 anonim válasza:
szia! én így szoktam: ha sós ételhez eszed, akkor pl.1 pohár hajdinahoz 2 pohár vizet kell rakni, só vagy vegeta ,vaj vagy egy kis olaj, illetve 1 babérlevél. ezt negyed óraig kell főzni forrás után közepes lángon. ha édesen akarod enni akkor csak egy kis sót meg vajat rakj hozzá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!