Miért szeretitek / eszitek a pirosaranyat, erőspistát?
Nemhinném, hogy az erős pista műanyag lenne. Praktikus, hogy egy kis üvegben van a csípős és nem kell egy paprikafüzért magammal hordanom a nyakamban :)
de ez téged miért is zavar annyira? Neked nem muszáj megenned, ha annyira ellene vagy!
Én sosem veszek, mert nem szeretem. Szerintem van egy kesernyés mellék íze.
Én házit csinálok. Na az nagyon finom. Természetes, nincs benne tartósítószer. És tényleg jobb íze lesz tőle a kajának :)
Én sosem láttam, hogy anyu bármikor is tenne akármilyen kajába pirosaranyat vagy erőspistát. Az utóbbit nem is vesszük, a pirosaranyat pedig kizárólag csak szendvics ízesítésére használjuk, nagy ritkán.
És tudod az a különbség, hogy 100-200 éve megtermelte magának az ember azt, amit megtudott. Akkor is biztosan voltak elkényelmesedettek, akiknek az akkori kész kaja volt a finom és elhagyhatatlan, ahogy ilyenek mindig is lesznek.
És egyet kell, hogy értsek a hozzászólókkal:
Ezekben lényegesen kevesebb az adalék, mint mondjuk egy virsli, parizer vagy akár a kész spagetti és makaróniszószban.
A másik meg az, hogy szerinted azt a paprikát/paradicsomot/almát/répát és egyéb nem téli termésű zöldséget/gyümölcsöt mégis hogyan termesztik? Ugyanúgy sok permetszerrel és növelővel.. a növekedésnél szívja magába. Nem is hasonlít az íze a saját, ilyen-olyan szerek nélkül kezeltekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!