Tampon vagy betét? Ti melyiket használjátok/szeretitek jobban?
A tampont szeretem jobban.
A betét kényelmetlen, idiótán "zörög" ha mozgok, nem lehet vele strandra menni, sokszor kell cserélni, hogy ne legyen kellemetlen szagú, és ne tocsogjunk a dolgainkban...
A tampon kényelmes, észre se veszem hogy a helyén van, strandolhatok vele. Gyakran kell ugyan cserélni, ha épp erősebb napon vagyunk, de a csere, ha telítődött is, nem igényel egy egész alvázmosást, elég pár intim törlőkendő.
Lehet hogy túl szókimondó voltam, de egy előnyét se ismerem a betétnek :)
Én a tampont jobban szeretem.
Egyszerűen rosszul vagyok a betéttől, undorító, büdös is, és ilyen melegben borzalmas. Folyton zörög, és nekem nagyon kényelmetlen volt a használata.
A tampon nem jár kényelmetlenséggel, nem izzadok bele, nem tocsogok a vérben.
első vagyok.
persze marha fos érzés a saját véremben tocsogni, de ha meg sem bírok mozdulni a fájdalomtól, az még szarabb. az első 2-3 napot kibírom abban, jó minőségűt veszek, ami hamar felszívja a dolgokat, így nem olyan kellemetlen érzés.
persze, örülnék, ha folyton tampont hordhatnék, de nekem ezt dobta a gép :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!