Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Szeretitek a hajdinát?

Szeretitek a hajdinát?

Figyelt kérdés
Szerintem én rosszul csináltam, mert tisztára műanyag íze lett.
2010. júl. 25. 11:08
 1/8 anonim ***** válasza:

Mit csináltál belőle? Mivel fűszerezted?

Sokan nem szeretik, mert elég sajátos íze, illata van, de nekem bejön, meg hát egészséges is...

2010. júl. 25. 11:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:
Csak kicsit megpirítottam olajon és vízben megfőztem, tettem hozzá vegetát és egy kis sót. Sajtra egyáltalán nem emlékeztetett. Te hogy csinálod?
2010. júl. 25. 13:37
 3/8 anonim ***** válasza:
nem sajt ízű,hanem sajátos ízű!!:) de énis félreolvastam először :DD egyébként énis szeretem a hajdinát, de szerintem csinálhatod úgy is hogy megpirítod,ahogy mondtad csak teszel egy kis hagymát is hozzá pirítani:P megsózod meg minden,plusz ha gondolod egy kis zöldségzöldje is mehet bele :D sztem így a legjobb,anya tanította:)
2010. júl. 25. 22:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 Septimius ***** válasza:
Én kiskoromban mindig nyersen ettem. Úgy csócsáltam, mint a földimogyorót, kis tálkából! Nyamm!
2010. júl. 26. 20:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:

vannak receptek, hátha valamelyik jobban bejön :)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]


[link]

[link]

2010. júl. 26. 20:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
Amikor fozod, az elso fozesi vizet le kell onteni rola. Valamint ha elotte beaztattad, a taknyot jol le kell mosni, az a kemenyito, probald meg beaztatni 1-2 orara majd nagyon jol lemosni a nyalkas anyagot es ugy megfozni 2 vizbe. teljesen mas ize lesz. De az en kedvenc receptem, a nyers hajdinat csiraztatomn ameg kicsi csira lesz rajta majd be a turmixgepbe, hozzaadok 1 banant, nehany szem beaztatott mandulat, egy kis mezet meg valami szines gyumolcsot es az igy kapott gyumolcskrem, inkabb hab, isteni finom ^^
2010. aug. 2. 19:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 A kérdező kommentje:
Úúúh. Köszi. ez a banános tök jól hangzik. Kipróbálom:)
2010. aug. 2. 20:03
 8/8 anonim válasza:
Jó kása készithető belőle:hajdinapehely,köles,zabpehely és mazsola,mindegyikből 1-2 ek.teflonban 2-3 csésze vizben vagy tejben 10-15 perc alatt izlés szerint főzd puhára, végül folyékony édesitőszert tegyél bele.Mézzel és fahéjjal kitűnő édesség.
2011. jún. 5. 17:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!