Hogyan nyerjem vissza az étvágyamat?
Figyelt kérdés
Amióta elkezdtem dolgozni (1 hónapja) elkezdtem fogyni is. Eladóként dolgozom, és csak részmunkidőben, nem végzek túlságosan megerőltető munkát. Általában délutánra megyek, van, hogy 12 órázok, de utána sok szabad napom van a héten. Mindig viszek magammal ennivalót, de mostanában egyre kevesebbet tudok enni, mert össze van szűkülve a gyomrom, alig tudok enni néha, csak fél szendvicseket. Folyadékot iszok bőven. Általában vizet. Ma vettem észre, hogy elkezdtem fogyni, amúgy is csak 55 kiló körül voltam mindig, de ma már elkezdtek látszani a bordáim is. Nem akarok túlságosan lefogyni, de nem bírok enni, mit tehetnék? Ha erőltetem az evést, akkor csak rosszul leszek és mindent kihányok, az meg csak rosszabb. 20/L2016. ápr. 14. 09:39
1/2 anonim válasza:
Ennek valami lelki oka lehet. Történt olyan veled ami miatt szorongsz? Próbálj meg a jó dolgokra koncentrálni és rendszeresen enni.
2/2 anonim válasza:
Edzél, és akkor jobban nézel ki, ahhoz meg muszáj, az energia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!