Az eggyik barátom hízni szeretne jó ötlet, ha proteint szed vagy étrend kiegészítőt?
A fehérjepor akkor jó, ha nem tud elég fehérjét bevinni... Ennyi. Ugyanannyira hízik tőle, mint a hústól vagy más fehérjeforrástól. Neki sok kalória kellene, márpedig fehérjéből nem célszerű rengeteget enni, drága is, macerás is (legalábbis sokaknak, én boldogan ennék rengeteg fehérjét, egy-egy nap meg is fogom játszani, az csak nem árt :D).
Egyszerűen többet kell ennie.
Az nem sajnos, a testépítők sem szoktak tejet enni, nem jó étel.
Mennyivel nem fogy? Muszáj eleget ennie, de ha zsírosodni nem tud, izmosodni igen (azért ha az izom kap terhelést s van felesleg, akkor nehezen képzelem el,hogy nincs izmosodás. akkor van gond, ha kegyetlenül gyors az anyagcsere és rengeteg evéssel nem hízik, kevesebbel pedig csontvázzá soványodik), akkor izmosodjon. Minek neki sok háj?
A cukros tömegnövelővel tudna több kalóriát bevinni, de akkor már kanállal is eheti a cukrot, olcsóbban kijön. Sokkal-sokkal jobb, ha rendes ételből eszik sokat. Hogy milyet? Nem tudhatom, mi nem laktatja s miből tud rengeteget bevinni. Magamnak mondhatnám a zsírt, de nem mindenki viseli el a túl tömény zsírt nagy mennyiségben. Nekem jó lenne az olajos mag is, mert nem laktat jól s könnyen tudnék enni belőle sokat, de van, akit igenis laktat vagy még ennek a zsírtartalma is megfekszi a gyomrát. A cukornak megvannak a hátrányai, s azt megint nem bírják egyesek (én rosszul lennék tőle, fogyásra remek lenne, pedig én és a kalóriadeficit, az egy ritka találkozás. s el tudom képzelni, hogy valaki a tömény cukrot és a tömény zsírt sem bírja. persze nem gond, vannak még lehetőségek, viszonylag tömény keményítők pl...)
Ennie kell, próbálkozzon.
Egyébként a turmixhoz nem kell tej. Amikor még ittam gyümölcsturmixot, szinte csak gyümölcs volt benne. Zab és dió is mehet bele, zsiradék is, kinek mi tetszik.
A kókusztejet sem szereti? Az finom, édes és zsíros (legalábbis az enyém az).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!