Szeretnék tömeget növelni otthon mennyi idő alatt sikerülhet?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és már alapból izmosak a lábaim most kb 48 kg vagyok az jó? és elég könnyen szedem magamra az izmokat edzéssel mindennapos edzés után hány nap vayg hónap után látszik meg az eredmény?úgy kajálok pl egy napom:reggel egy kis müzli tejjel és tojás suliba 6 egészséges szendvics sonkával salátával es magvas kenyér aztán fél kg csirke aztán egy kis pufi rizs aztán valamilyen tejtermék utánna tojás és zöldség ja és persze délelőtt gyümölcs és napi 2 2,5 l víz? légyszi az őszintét irjatok és adjatok tippeket?!!2016. ápr. 1. 20:40
1/2 anonim válasza:
Ritkán írom ezt, de sok a fehérje... Már a csirke is bőven sok neked...
Egypár hónap után már látszhat az eredmény, ha jól eszel és edzel, persze ez még igen szolid izomtömeg, de attól még látszhat :) A testépítés sokéves program. De a 14 évesek edzéséhez nem értek, ez még igen zsenge kor. A tejet célszerű kerülni, de persze ha nem tökéletes az étrended, attól még nem marad el a fejlődés.
A 48 kilóra nem tudok mit mondani, ha a magasságodat sem tudom.
2/2 A kérdező kommentje:
160cm
2016. jún. 20. 08:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!