Hogyan hízzak 5-8kg-ot? (Többi lent)
Ételallergiát, intoleranciát is vizsgáltak? Cöliákia (gluténérzékenység) és tejfehérje- vagy laktózintolerancia is okozhat kóros alultápláltságot.
Akár ki is próbálhatod, pár hétre hagyd el a tejtermékeket (mindent), és figyeld, hogy jobban érzed-e magadat, megy-e felfelé a súlyod. Ha nincs változás, ugyanezt később kipróbálhatod a gluténnel is, bár ez tudom nem könnyű.
Én is így voltam, nekem az segített hogy turmixoltam dolgokat, 1-1 evőkanál cukor, zsír, kókuszreszelék, és melegvíz hogy a zsír olvadjon ill ne hányd el magad, lehet még más ízesítőt stb beletenni hogy jó íze legyen, pl kakaó, pudingpor... először kisebb adagot csinálj pl zsírból ne egy evőkanál csak fél hogy hozzászokj stb.
De ez a koktél eléggé durva így csak saját felelősségre! Nekem csak ez használt, napi 1x reggelente ezzel kezdtem a napot, mivel reggelente semmi étvágyam nem volt sosem, ezt a folyadékot viszont gyorsan le lehetett hörpinteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!