Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy csináljam hogy ne hízzak...

Hogy csináljam hogy ne hízzak el irodai munkám során?

Figyelt kérdés

1 hónapja dolgozok, irodai munkám van. 8-től 4ig dolgozok, de kb 5re érek haza. Rendesen eszek ebédet próbálok nem csipegetni minden félét munka közben. De vmit muszáj lenne mozognom,sportolnom szerintem.

Tippek, tanácsok, tapasztalatok?

2016. márc. 2. 21:17
 1/1 anonim ***** válasza:

Én is irodai munkát végzek, de minden 2 órában szépen felállok és mozgok egy kicsit. Ez alatt azt értem, hogy járkálok egy kicsit, addig olvasok valamit,rendezkedek az irodában, vagyis valamilyen formában teszem a dolgom. Kimegyek a mosdóba, iszok egy üdítőt stb. Szóval olyan nincs, hogy ülök egész nap. Mondjuk ez sokban függ a kollégáktól is..Ha mindenki a maga dolgával foglalkozik, akkor nincs gond. Nem egy torna tudom, de jobb mint a semmi.

Ha nem tudod megoldani, akkor délelőtt ne fogyassz nehéz szénhidrátban gazdag kaját, mert nem fogod leadni az ücsörgéssel. Egyél valami könnyűt, ebédre rendes kaját, aztán úgyis mész haza..

2016. márc. 2. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!