Melyik a leghatásosabb növényi fehérje (por)? És az mennyire hatásos az állati eredetűek hét képest?
Vegyél marhaproteint. Már mindkét ismertebb gyártónál van beef protein.
Egyébként az Absorice-ot nem mondják rossznak. Az borsó és rizs fehérje keverék. Nézz utána, már sok helyen lehet kapni.
Az állatiakhoz képest a növényi sosem lehet olyan hatásos, de amúgy működnek, főleg ha az ember türelmes, és nem rest gondot fordítani a táplálkozás megszervezésére.
1-es vagyok és nő. :-)
A Biotech beefjét megkóstolhatod nyugodtan. Az finom. És lehet belőle egyadagosat is venni, tehát nem kell egy halom pénzt elszórnod, ha esetleg nem ízlene. 3 ízben kapható, szerintem mind finom, de az epres a kedvencem.
Van vega proteinem is, olyasmi mint az AbsoRice, csak más márka, és szerintem a Biotech Beef simán veri. A növényi protein kicsit mindig lisztes ízű, nem oldódik rendesen fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!