Mennyi lenne nekem az optimális testsúly? Adatok lent.
Figyelt kérdés
17éves fiú vagyok és 174cm magas vagyok.2016. márc. 21. 19:09
1/2 anonim válasza:
70-80kg között testalkattól függően. De nagy átlagba 75-t mondanék.
2/2 anonim válasza:
60-70, izmosan persze több is lehet.
A párom könnyű fizikai munkát végző harmincas férfi, kicsit magasabb, 66 kiló s azért van egy kis pocakja, amit karácsony óta nem vesztett el. Fogynia kellene vagy 3 kilót, akkor nézne ki jól. Nem izmos, de ez neki így OK. Azért jóval izmosabb, mint 17 évesen 56 kilósan volt, na az egyértelműen kevés a magasságához.
Sok múlik a testalkaton s nem mindenki akar gyúrni s izmosabbá válni, mint ami az élettel jár, ez van.
Az adott ember ízlése is számít az egészséges határokon belül. Van, aki izmos akar lenni, de nem zavarja, ha háj is akad az izmokon, mások keményen szálkásítanak, mert nekik az jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!