Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Honnan tudhatom, ha bél- vagy...

Honnan tudhatom, ha bél- vagy gyomorfekélyem van?

Figyelt kérdés
Csak mert erős a gyanúm... furán megnőtt a hasam, amellett rendszeresen fáj, ha hozzáérek, és sokszor fordult elő az utóbbi időben, hogy éheztem. Mármint, hogy egyszerűen nem ettem, amikor kellett volna. Volt, hogy kb. egész nap. És hiába vagyok nagyon éhes, ha eszem, hamar hányingerem lesz.
2016. márc. 20. 17:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Az étkezés enyhíti vagy felerősíti a fájdalmat?
2016. márc. 20. 17:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát... enyhíti, de néha meg azt érzem, hogy amikor tele van a hasam és hozzáérek, akkor is fáj.
2016. márc. 20. 17:27
 3/4 anonim válasza:
A sima reflux is kozrejatszhat, gyomoreges, nyelocso eges, ha erzed ezt az ego fajo erzest egy kekszet egyel meg, ha jobb lett valoszinuleg ez all a hatterben. A refluxbol alakulnak ki az ilyen "csodalatos" fekelyek is... Probalj kevesebb csipos fuszeres savas etelt enni, a szensavasat alkoholt mertekelni. Jobbulast!:)
2016. márc. 20. 19:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Olyat régebben éreztem néha, ma már nem igazán. Mostanában kifejezetten azt érzem, hogy ha jóllaktam, és behúzom vagy kicsit megnyomom a hasam, akkor fáj.
2016. márc. 20. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!