Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Segítene nekem valaki hogy...

Segítene nekem valaki hogy kicsit képbe kerüljek hogy mi egészséges és mi nem?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, 190 magas és 75 kg. Mindig nagyon vékony voltam, már csak a magasságomból adódóan is, ezért soha nem figyeltem hogy mit eszek mert úgy sem látszott rajtam. Mostanában viszont rengetek sült krumplit ettem és az édességet továbbra se hanyagoltam, és az arcom egyre kerekebb és kezd hasam lenni, és ez hihetetlenül zavar. Elhatároztam hogy életmód váltásba kezdek. Elkezdtem edzeni, napi 100 felülés, guggolás, meg kis súlyzó emelgetés, tudom nem nagy valami de a közérzetemet javítja. Viszont az ételekkel bajban vagyok, próbálok neten tájékozódni, de akármire rákeresek minden egészségtelen valamilyen szempontból. Az alapdolgokat sem tudom. Azt hittem a gyümölcsé egészséges, rájöttem hogy nem, mert még a 100%-osban is sok a cukor. Nem tudom hogy a burgonyát teljesen száműznöm kell-e vagy akár a kenyérféléket? Valaki adna egy kis felvilágosítást?
2016. márc. 13. 22:33
 1/1 anonim ***** válasza:

[link]

Itt leírják az alapokat.

2016. márc. 14. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!