Mit egyek hogy hízzak? Esetleg valami etrendkiegeszitot vagy tomegnovelot?
Figyelt kérdés
16eves vagyok es 38kilo es tenyleg korosan vekony... egyszeruen nem tudok hizni es mar nagyon elegem van...meg nem probalkoztam semmi ilyesmivel (marmint tomegnivelo) csak probaltam tobbet enni. Kerlek adjatok tippeket2016. márc. 10. 21:11
11/11 anonim válasza:
A GAPS étrendhez szükséged lesz a családod (főleg az anyukád) támogatására, segítségére, mivel elég sokat kell hozzá főzni, és megfelelő alapanyagokat, kiegészítőket (pl. olajak, probiotikum) beszerezni. És muszáj hozzá elolvasni a könyvet, nem elég a netről informálódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!