Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hánytatás. Ötlet?

Hánytatás. Ötlet?

Figyelt kérdés

Sós meleg vízről mondják, hogy hatásos. Ez az ujj torkon való ledugása dolog is. De nálam ez nem működik. A sós meleg vizet még nem próbáltam. Ha megiszom, de nem hányok, milyen hatást vált ki? Egyéb "ötletek", módszerek szándékos hányásra?

Megy majd a zöld a normális válaszolóknak, k öszönöm! 16/L

2016. márc. 7. 13:52
1 2
 11/15 anonim válasza:
46%

Nem volt elég válasz, hogy miért NE tedd? Ez egy borzasztóan beteg dolog, arról nem is beszélve, milyen veszélyei vannak. De persze, ha neked ennyire nem fontos az egészséged, csináld csak.

Amúgy... Nem tudom, mi a célod a hánytatással, de ha fogyni szeretnél, nem gondolod, hogy egészségesebb lenne, ha megfelelően táplálkoznál és mozognál inkább?

2016. márc. 7. 14:25
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm #10-es!:D
2016. márc. 7. 14:40
 13/15 anonim ***** válasza:
68%

Csináld csak, aztán, mikor majd észbe kapsz

- már nem fogsz tudni megállni, és minden ekörül fog forogni.

- szétb.zod az emésztésed, MINDENTŐL rosszul leszel

- ha nem fogsz lehetőséget találni a hányásra, akkor őrült, idegbajos módra bánsz mindenkivel, míg nem adhatod ki, ami a gyomrodban van

- fogakról nem kell, álmodj, mert seperc alatt szétmennek, és kv.a drágáért csináltathatod meg - feleslegesen

- és párkapcsolatror is elfeljtheted, mert épszeű pasi nem smárol egy hányásszagú (OLYAN, hiába nem érzed), agybeteg csajjal

Megéri? Nekem rha.dtul nem érte meg, 6 évem ment rá, egy párkapcsolatom, és állandóan fáj a gyomrom, a fogaim. De te tudod.

2016. márc. 8. 10:46
 14/15 anonim válasza:

Én mikor beteg vagyok és hányingerem van akkor a nyelvemmel szoktam hatra “nyúlni”.

Utána szerintem érdemes feltölteni a szervezet vitamin készletet függetlenül attól hogy milyen céllal és mikor hányt az ember én úgy szoktam hogy eszek pár falatot ( mert ha üres gyomorra veszek be multivitamint attól hányingerem lesz ) és utána 2 multivitamin plusz egy dupla adag beres csepp és pár magnerotot (de persze bármilyen multivitamin jó ).

Nem akarok és nem is fogok ítélkezni annyit viszont fontosnak tartok mégegyszer megemlíteni, hogy a miérttől függetlenül fontos feltölteni a szervezetet vitaminokkal, illetve utána érdemes óvatosan de nagyobb mennyiségű folyadékot fogyasztani akár kortyonkent vagy ha bírod akkor fel/ negyed pohárral Mert ha egyszerre sok vizet iszol megint hányni fogsz

2021. júl. 30. 12:50
 15/15 anonim ***** válasza:
71%

Visítok ezeken a barmokon 🤣🤣🤣😍 de egy analfabéták és csak azt írják amit senki nem érdekel... a kérdező azt kérdezte hogy tudná magát hánytatni??? Hiába írtok regényeket senkit nem érdekek

..en fogkefével szoktam dugd hátra tekergesd kicsit aztán már jön magától a 2 újjas az nekem se váltbe.

2023. febr. 17. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!