Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Fogyni szeretnék, most 71 kg...

Fogyni szeretnék, most 71 kg vagyok, szeretnék lemenni kb.64 kg-ra.174 cm / 18 N. Valami ötlet?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, sokszor reggeltől estig bent vagyok az egyetemen így mozogni, és rendesen odafigyelni az étkezésekre nem igazán tudok, de elhatároztam hogy megpróbálok úgy étkezni hogy tudjak fogyni.. Mit egyek, igyak nap közben és este? De lehetőleg ne is kerüljön túl sokba :)
2015. nov. 3. 22:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Sargakapszula.hu

Az egészség sajnos sokba kerül

Az orán meg gondolom lehet enni

2015. nov. 3. 22:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez nem nagy súly a magasságodhoz. Szerintem ideális. Ha elégedetlen vagy vele, akkor kezdj el edzeni. Miután hazamész, akkor kellene napi szinten.
2015. nov. 5. 17:59
 3/3 enzo. válasza:

Szia,

tudatos táplálkozás, semmi chips, cola, cukros üdítők, gyümölcslevek!! a tévhittel ellentétesen tele vannak cukorral! persze tilos bármilyen gyorsétteremben enni, 1 alkalom/hét ami még beleférhet. nehéz megállni a fenti dolgokat főleg egyetemistaként, tudom :)

Ja és aranyszabály

Bőséges reggelivel kell kezdeni a napot, ez amit a szervezet megtud emészteni rendesen! egy laza ebéd, és mértékletes vacsora. Délutáni-esti órákban amit eszel a szervezeted nem képes teljességében megemészteni, így raktározni fogja:S ami ugye nem jó?

+tipp kezd a napot egy fél facsart citrommal, egy nagy pohár enyhén langyos csapvízzel. csodát művel ez is.

ui.: a párom 174 centi magas és 64 kiló pont, ideális.

2015. nov. 7. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!