Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy mondjam el hogy vega lettem?

Hogy mondjam el hogy vega lettem?

Figyelt kérdés

Már régóta fogalmazódik bennem az a gondolat hogy vega leszek. Egyszerűen képtelen vagyok megenni egy állat húsát. Már vagy 5 napja nem ettem semmilyen húst. De hogy mondjam el anyuéknak, hogy soha többet nem fogok már húst enni? Ismerem anyut, rögtön kiabálni kezdene, hogy hülye vagyok, és megetetne velem rögtön valami húst.

13L

2016. márc. 2. 14:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Őszintén. No para, mondjad neki hogy nem tudsz húst enni.
2016. márc. 2. 15:10
 2/4 anonim ***** válasza:
és az elmúlt 10 évbe, hogy tudtad megenni?
2016. márc. 2. 15:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Magyarázd el neki, hogy miért érzel így. Olvass utána, hogy milyen egy jó vegetáriánus étrend, és mondd el anyukádnak, hogy lássa, hogy tisztában vagy a dolgokkal.

Neked van igazad. Az, ahogy az állatokat tartják, ahogy bánnak velük, az elfogadhatatlan és természetellenes. A lényeg az, hogy anyukád lássa, hogy nem lesz a vegetarianizmus rossz hatással az egészségedre, és azt is látnia kell, hogy komolyan elhatároztad magad és jó érveid vannak.

2016. márc. 2. 15:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Márpedig fel kell vállalnod, úgyis észreveszi egyszer... Mondd el normálisan az érveidet, aztán az ő dolga, hogy hogyan kezeli le, sajna ezzel sokat nem lehet tenni.

Nekem könnyű volt, én közöltem anyámmal a dolgot, onnantól ünnepeket kivéve kizárólag húsmentesen főzött, el voltam kényeztetve :D Igaz, addig is csak heti egyszer volt hús, nálunk ez volt a természetes (kivéve, hogy nekem heti egyszer kibírhatatlanul sűrű volt, főleg, hogy csirke volt az az egy is, brrrr. még ha jóféle kolbász lett volna vagy lazac, azok finomak).

A többi rokonaim néztek fura különcnek s évekig reménykedtek, hogy csak feladom ezt a butaságot :D De én elég makacs vagyok, plusz annyira, de annyira jól megvagyok hús nélkül... Sok okom volt/van nem enni.

2016. márc. 2. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!