Egyes emberek, sőt a média is, mért vetik meg a húst?
Nem hazudok, ennek az eledelnek köszönhetjük hogy itt tartunk!Fejlett társadalmunk van, és egyre nagyobb tudományunk. De persze most jön pár vega fanatikus és letromfol mert ez hülyeség... Levezetem:
- az ember először növényt evett (csak növény), nagy metszőfogai voltak, és joval kisebb koponyája
- késöbb felfedezte a sült/fött hust, ez által mivel nem kellet energiát pazaroljon a növény megrágására, megemésztésére, sok energiát sport meg, ami arra ment el, hogy a koponyája "megnőjön" az agyával együtt
Tehát ha akkoriban a mai idóta vegánokra halgattak volna, most kb. füvet legelnénk s*g hülyén, akkor kérdem én, mért vetik ugy meg?
(amugy 14/L vagyok, és ha egy troll azzal véregzene hogy: Döhat honnan tudja ezt? Sok dokumentum filmet láttam már vele kapcsolatban)
Bocsi, de az ember mindenevő. Az egész emésztő rendszerünk arra épül, hogy képes legyen megemészteni a növényi és az állati táplálékot is. Ez évmilliók alatt alakult ki így és nem azért eszünk húst mert azt "nem kell megrágni". A húst már akkor ette az ősünk amikor azt sem tudta mi a fittyfene az a tűz. És hidd el a nyers húst nem kicsit kell megrágni. Ráad. a szarvas kicsit hatékonyabban menekül mint az almafa.
A vegetáriánusok meg hoztak egy döntést. Nem esznek húst. Ennyi. Ettől Te még ehetsz, én is fogok enni mert szeretem. Szóval ne zavartasd magad azon, hogy más mit eszik. Ha már nem "legelünk segghülyén" akkor tanuljunk már meg azzal foglalkozni ami a ránk tartozik. Na megyek eszek valamit aminek valamikor volt szeme valamivel aminek sose volt.
A vegetáriánusok azért nem esznek húst mert túl sok benne a kálium, az állatokat káliummal műtrágyázott növényekkel etetik, így a húsukban ez feldúsul. Valamint a csomó antibiotikum amit megetetnek az állatokkal. A kegyetlen lemészárlásuk során stresszhormonok dúsulnak fel az állat húsában. Utána még fel is pumpálják a húsukat furcsa páclevekkel.
Ha húst akarsz enni akkor tarts magadnak állatot :D
No és a növényeket nem? xd
Nem foglalkoznék vele ha a suliban nem gyomnék folyton a képembe hogy "jajj ne egyél már hust, olyan káros"
1) Tanulj még, mert bioszból így nem lesz meg a hármas!
2) Magyar nyelvtanból se...
3) Ha valaki azt mondja, hogy káros a hús, ne egyed, akkor szépen megkéred, hogy mondja el, miért. Probléma megoldva. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!