Ez micsoda? Evészavaros lennék?
Mindig is sovány fiú voltam, de négy éve felszedtem pár kilót, normális lett a súlyom. Szüleim, nagyszüleim elkezdték csipkedni a "pocakom" és megjegyzéseket tettek rá, mennyivel nagyobb. (akkor sem voltam kövér, normális súlyom volt)
Azóta undorítónak érzem magam, nagyon nehezen eszem, főleg az utóbbi időben. Utálok emberek előtt, különösen a családom előtt enni.
Evésnél az jár a fejemben hogy ettől kövérebb leszek, nehezen dolgozom fel hogy muszáj ennem. Hányingerem van ha a kajára gondolok...
174cm és 53 kg vagyok.
Ez evészavar? Fiú is lehet evészavaros? 15\f
Igen, evészavarod van. Persze, hogy lehet fiú is.
Kérj segítséget iskolapszichológustól, háziorvostól, bárkitől, csak a rokonoktól ne.
Meg tudnám fojtani az ilyen rokonokat.
Sportolsz vmit? Biztos jót tenne.
Borzasztó kevés az az 53 kiló.
15 évesen egyedül is mehetsz már orvoshoz!!! Sok sikert!
Ne bírd ki, ne koplalj, így is vékony lehetsz. Szedj fel izmot, nálad az se baj, hogy jön vele egy kis háj...
Az elsőnek segítenék megfojtani a rokonokat, ha meg tudnánk úszni a dolgot... Iszonyúan felelőtlen dolog ilyeneket mondani, ráadásul egy vékony srácnak!!!
Igen, fiú is lehet evészavaros, miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!