Candida diétában jártostól kérdezném?
Miket evett?
Hogyan készítette el a húsokat? (azt olvasom, hogy a szárított fűszereket sem szabad használni)
A natúr rizs mit jelent? (a sima, bolt rizs? )
Sok mindent elolvastam, de érdekelnének a tapasztalatok.
előre is köszi
én elkezdtem, de nem tudtam végigcsinálni.
leginkább párolt vagy főtt húst ettem.
és barnarízst használtam.
Szerintem ne kínozd magad a hülye candida diétával, mert csak a bioboltosok meg hasonlók biznisze ez az egész átverés. A pénzről szól. Minél lassabban gyógyulsz, nekik annál jobb a hülye termékeik megvásárlása érdekében.
Menj el inkább orvoshoz vele! Egy ismerősöm homeopátiás szerekkel vált tünetmentessé. Én is csináltam ezt a diétát több mint 3 hónapig és nem volt semmi haszna, csak teljesen legyengültem, lefogytam, vashiányom és többféle ásványianyag -hiányom alakult ki, aztán meg kezdhettem a felépülést ezekből...Csodálatos!
Gyógyulást!
Na de ha orvos írta elő ezt a valóban majdhogynem betarthatatlan diétát??? Esetemben pláne betarthatatlan, mert én a barna dolgokat se bírom, meg a zöldésgek többségét se. Nem sok minden marad.
A natúr rizs = barna rizs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!