Milyen nem ártalmas, bevált módja van a hízásnak? Milyen ételek hatásosak, amitől nem kell a rosszullétig ennem magam?
"Dehogynem, én pont hogy tömegelésre gondoltam, ezért is szerepelt a hozzászólásomban a tömegelés szó..."
- Számomra pl. sosem volt egyértelmű, mit is jelent az, hogy tömegelés.
"Nekem nem logikus, hogy valaki hájasodni akarjon, hacsak nem betegen alacsony a testzsírszázaléka."
- 167 cm-hez 46 kg vagyok felnőtt férfiként. Mindenki döntse el, beteges-e (de mint arra korábban utaltam, most éppen nem a legjobb egészségi állapotban vagyok)
"Kérdező, miért kellene zsírréteg a tömegeléshez? Én ilyenről még nem hallottam, nem is látok benne logikát. Energiaplusz kell hozzá s megfelelő fehérjebevitel, edzés..."
- Én sem látok, de olyan emberektől is hallottam ezt, akiknek egyébként szokásuk az erősítés. Ezért is volt mindig zavaros, mert mintha a tömegelést olyan értelemben használták volna, hogy előbb felszednek valamennyit, aztán erősítés. Biztos nem én értettem félre: pl. csak ezért csúszott be néha egy McDonald's menü, amúgy nem. Egyébként nekem is az a tapasztalatom, hogy alacsony testzsír százalékkal is lehet izmosodni, csak gondoltam, rákérdezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!