Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen nem ártalmas, bevált...

Milyen nem ártalmas, bevált módja van a hízásnak? Milyen ételek hatásosak, amitől nem kell a rosszullétig ennem magam?

Figyelt kérdés

2016. febr. 29. 09:52
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

"Dehogynem, én pont hogy tömegelésre gondoltam, ezért is szerepelt a hozzászólásomban a tömegelés szó..."

- Számomra pl. sosem volt egyértelmű, mit is jelent az, hogy tömegelés.

"Nekem nem logikus, hogy valaki hájasodni akarjon, hacsak nem betegen alacsony a testzsírszázaléka."

- 167 cm-hez 46 kg vagyok felnőtt férfiként. Mindenki döntse el, beteges-e (de mint arra korábban utaltam, most éppen nem a legjobb egészségi állapotban vagyok)

"Kérdező, miért kellene zsírréteg a tömegeléshez? Én ilyenről még nem hallottam, nem is látok benne logikát. Energiaplusz kell hozzá s megfelelő fehérjebevitel, edzés..."

- Én sem látok, de olyan emberektől is hallottam ezt, akiknek egyébként szokásuk az erősítés. Ezért is volt mindig zavaros, mert mintha a tömegelést olyan értelemben használták volna, hogy előbb felszednek valamennyit, aztán erősítés. Biztos nem én értettem félre: pl. csak ezért csúszott be néha egy McDonald's menü, amúgy nem. Egyébként nekem is az a tapasztalatom, hogy alacsony testzsír százalékkal is lehet izmosodni, csak gondoltam, rákérdezek.

2016. márc. 7. 14:58
 12/12 anonim válasza:
LOL Ha fogyni akarsz, akkor nem szabad enned.. Mikor a fejed sajog 2 napig akkor tudod, hogy fogytál valamennyit... De elötte a gyomrod éget mint a pokol 7 napig mert kéri a kaját.. Mit gondoltál te dagadék? Ha zabálsz mint egy disznó úgy nem fogsz fogyni ez fizika, nem lehet megkerülni.. én van hogy egész nap nem zabálok szinte semmit (mert nincs mit) másnap harmadnap látom nincs hasam hurrá legalább nem kell húzóckodnom... na most egy dagadéknál mégis hány napig nem szabad zabálni, hogy rendbejöjjön? 1 HÓNAP zabálj vitaminból minnél több fajtát igyál sima teát és próbálj nem megdögleni a 30 napos éhezésen GL !
2016. márc. 9. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!