Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Baj, ha egy multivitamin...

Baj, ha egy multivitamin Kínából származik?

Figyelt kérdés
Vettem ma Lenkei mutlvitamint, mert sok jót olvastam róla, viszont most látom a dobozon, hogy Kínából származik! Ez nem gáz, lehet ettől még jó minőségű?
2016. febr. 27. 16:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én legtöbbször magában a tablettás vitaminpótlásban sem hiszek...ismrősömék minden szart össze szednek, aztán állandóan betegek, meg ilyen olyan bajuk van...soha nem szedtem semmit, mindig tömöm magamba az éppen aktuális gyümölcsöket, néha még túlzásba is esek. Soha nem voltam influenzás, megfázva talán 5-6 éve, de arra is alig emlékszem...szóval. Aztán meg nézd meg kínaiak magukkal mit művelnek, mikor még a levegőt is palackozva veszik lassan, biztos tőlük várom az egészséget biztosító tablettákat :D
2016. febr. 27. 16:50
 2/3 anonim ***** válasza:
A kínaiak csak vacakot exportálnak.
2016. febr. 27. 19:43
 3/3 anonim ***** válasza:
En nem ennem meg!
2016. febr. 28. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!