Meddig birja a szervezetem?
Tegnap delutan 1ora ota nem ettem,csak ma reggel egy nutellas croissant..Meddig birja a szervezetem? Lesz valami bajom?
Tobb okbol nem eszek...csaladi problemak...stb..
Sajnálom, remélem hogy mielőbb megoldódik a probléma!
Mikor nekem volt egy családi problémám, ami nagyon megviselt lelkileg, én is alig ettem. Volt, hogy du. 4-kor ettem először. Le is fogytam 3 hónap alatt 12 kilót.
Bajom nekem nem lett.
Arra figyelj, hogy amikor tudsz enni pár falatot, az értékes, változatosan összeállított étel legyen. A csokis croissan csak üres kalória, nincs benne értékes tápanyag, vitamin. És igyál elég folyadékot!
Ez az állapot akkor lehet veszélyes, ha pl. cukorbeteg vagy.
Változó, van, akinek már pár nap koplalás is gond, sokan pedig hetekig böjtölnek gond nélkül, max. vitamint kell szedniük (ez extrém, én se bírnám jól, de a testünk nagyon makacsul ki tud ám tartani, bámulatos rendszer, ezért is megérdemli, hogy adjuk meg neki, amit kell, ha egyszer van rá lehetőségünk).
Természetesen ez nem jó hosszútávon, hisz a testnek komoly sokkot okoz, szüksége van tápanyagokra. Életben akar maradni, így megoldja, anyagcserét lassít, izmot bont, kálciumot von el a csontoktól ésatöbbi, de ugye ezek nem jók, de a komolyabb működési zavaroknál jobbak.
Pár napig nem kell erőltetned az evést, ha egészséges vagy, nem szédülsz, ésatöbbi, de utána mindenképpen egyél. Ha a croissant vagy semmi, akkor a croissant, de jobb lenne tápanyagdús ételt enned, különöse tekintettel a fehérjére s az esszenciális aminosavakra s minimum szedj vitaminokat, ásványi anyagokat.
Másnak is van problémája, de enni azért kell, mert különben még több lesz. Inkább gyűrj le valamit, mintsem kicsit később a kórházban tápláljanak infúzióval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!