Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Érzelmi evést helyett valami más?

Érzelmi evést helyett valami más?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy tudnátok-e nekem jól bevált "pótcselekvést" ajánlani, amit ha rám tör az evési kényszer tehetnék, hogy ne egy kórós túlevés legyen a vége. Az érzelmi evés nálam már egy megszokott dolog, az életemben valamikor jobban valamikor kevésbé jön elő. Tudom a probléma forrását, megoldásokat is kerestem rá. Próbáltam nagyon sok mindent, de eddig semmi nem vált be. Nem tudom már mit tegyek. Kövér egyáltalán nem vagyok, rendszeresen sportolok is. De úgy érzem a sportban kitűzött céljaimat is hatásosabban meg tudnám valósítani, ha nem lenne ez a rossz szokás. Néha nagyon elkeserítő tud lenni. Ha bele gondolok,hogy teljesen felesleges lenne ezen agyalnom ilyen fiatalon és vannak sokkal fontosabb dolgok is, rosszul leszek magamtól. Kérlek ha tudtok segítsetek. Válaszotokat előre is köszönöm!

2016. febr. 21. 22:54
 1/2 anonim válasza:

Szia! Velem is pont ez van most, én se vagyok kövér de folyton rám tör az evési kényszer. Én ha már nem tudom visszafogni magam az evésben akkor valami olyan eszek amitől nem lehet elhízni vagy egészséges pl.:zöldség,gyümölcs. Én ia szeretek sportolni és ha ideges vagyok akkor nekiállok, mondjuk zenét hallgatok és közben futok, remek levezető tevékenység.

Remélem tudtam segíteni :)

2016. febr. 22. 13:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Jólvan :) köszönöm :) megpróbálok én is inkább valami egészségeset enni, ha már rám tör . Nehéz lesz, hiszen olyankor inkább az édesség az amit kívánok, meg a szénhidrátban és zsírban dús kaják, de lehet ha megeszek egy jó pár darab almát mondjuk utána már nem fogom annyira kívánni az ételt :D
2016. febr. 22. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!