Tényleg előnyösebb az ún. lassú facsarású gyümölcspréseket választani a gyorsakkal szemben?
Figyelt kérdés
Azzal reklámozzák a lassú facsarású gyümölcspréseket, hogy több levet adnak, illetve hogy a juice-ok tovább eltarthatóak, a tápanyagokat jobban megtartják.
(Itt van például kettő:
[link] )
Ezzel szemben azt is hallottam, hogy ez tévhit. Az alábbi videó azt állítja, hogy vannak előnyök és hátrányok, de lényegében mindegy, melyiket használjuk:
https://www.youtube.com/watch?v=xsYWKqQToc0
Mi az igazság?
#gyümölcs #vitamin #enzim #gyümölcslé #gyümölcscentrifuga #Smoothie #JUICE #gyümölcsprés #zöldséglé #gyümölcsfacsarás
2016. febr. 20. 14:57
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!