Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha valaki túl sok mézet eszik...

Ha valaki túl sok mézet eszik lehet tőle valami baja?

Figyelt kérdés
mivel 80% növényi cukrot tartalmaz és ugyan a növényi cukrot hamar elégeti a szervezet de mi van ha valaki túlzásba esik? azt hallottam bármennyit lehet enni de azért biztosra megyek...

2016. febr. 17. 22:27
 1/6 anonim ***** válasza:
attól, hogy növényi cukor az még cukor...
2016. febr. 17. 22:46
 2/6 anonim válasza:
Aegrotatio micimackus = Micimackó kór :D
2016. febr. 17. 22:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Nyilván nem lehet bármennyit enni, tömény cukor... Simán el lehet tőle hízni s gondolom, ha valamitől, a méztől cukorbeteg lehet az arra hajlamos ember. Attól még, hogy jó dolgok vannak persze, cukor.

Régen én is kilószámra ettem egyébként (mondjuk havi fél kiló, a normál cukor szerintem nem volt annyi, ami másokhoz képest elég alacsony fogyasztás) :) Most pedig ránézek a répára és cukrot látok, nagyot tud fordulni a világ. Néha még én is eszem mézet, mert az íze pótolhatatlan, de én tényleg ritkán. Másnak teljesen OK gyakran is, ma sem tartom rossznak, de nyilván mértékkel fogyasztandó.

2016. febr. 17. 23:41
 4/6 Szabi.L válasza:

Elhízhatsz, cukorbetegség, magas koleszterin szint stb.

Jobb, mintha kristálycukrot ennél, de azért a mézzel is óvatosan kell bánni.

2016. febr. 18. 16:34
 5/6 anonim válasza:

Pont olyan a hatása, mint amikor cukorból eszel túl sokat.

Itt van a mézről egy csomó minden: [link]

2016. febr. 19. 12:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Elhízás, cukorbetegség.

Egyébként Micimackó latin neve Pu.

[link]

Tehát nem micimackus, hanem Puis.

2016. febr. 19. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!