Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért eszik sokat a lányom,...

Miért eszik sokat a lányom, talán beteg?

Figyelt kérdés
Van egy 16 éves lányunk és emberfeletti mennyiségű ételt megeszik.Szerintem mi 3-an nem eszünk annyit mint ő egyedül bár a fiamnak is jó étvágya van.Ma reggel 10 tojásból evett rántottát és akkor még utána evett pirítóst is,ebédre megevett egy egész csirkét és most meg zsíros kenyeret eszik.Ahhoz képest hogy kb 170 cm és 55kg.Szerintetek vigyem orvoshoz?
2016. febr. 7. 19:57
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
58%
Hát én elvinném, mert ez egy kicsit k_rva sok.
2016. febr. 7. 19:59
 2/22 anonim ***** válasza:
56%
Lehet hogy nő. Az én húgom is elképesztő mennyiségű kaját eltüntet, pedig csak 155cm, nem tudom hány kiló, de vékony. Figyelj rá, hogy ne kezdjen el hízni és egyen változatosan, de egyébként nem gond ez ilyen korban.
2016. febr. 7. 20:01
 3/22 anonim ***** válasza:
70%
Egyrészt kamasz és növésben van (talán még sportol is valamit), másrészt biztos, hogy jól számoltál? ;)
2016. febr. 7. 20:01
 4/22 anonim ***** válasza:
58%
Nem, nem beteg. Serdül. :) Hagyd szépen békén. Ilyenkor az ember fia-lánya kizabálja a hűtőt naponta kétszer is.
2016. febr. 7. 20:08
 5/22 anonim ***** válasza:
86%

azért 10 tojás +egy egész csirke elég sok.

nyilván növésben van, de én a biztonság kedvéért elküldeném egy vérvételre legalább. az sosem árt. :)

2016. febr. 7. 20:08
 6/22 zgyzgy válasza:
37%

Ebben a korban ez gyakori, mivel növésben van, ilyenkor spájzol be a szervezete arra, hogy felnőtté váljon.

Később csökkenni fog az étvágya.

Csak arra kell figyelni, hogy jó minőségű ételeket egyen.

A lányom (40 kg) kétszer annyit eszik mint én (100 kg).

2016. febr. 7. 20:09
 7/22 anonim ***** válasza:
65%
Ismerős, 16 éves koromban 9 szendvicset vittem magammal suliba, anyu már kivolt :D
2016. febr. 7. 20:10
 8/22 anonim ***** válasza:
51%
16 éves fiam simán megeszik fél kiló húst egy ültő helyében, körettel, egy csurig teli tányér leves után. Pihen negyedórát, aztán betol még egy fél tál süteményt. Növésben van, ilyenkor nem tudsz túl sok kaját elé tenni, és évente kétszer komplett ruhatárcserére szorul, mert mindent kinő. Ez van, én már harmadjára játszom ezt végig, azzal tudlak biztatni, hogy nem tart sokáig.:-)
2016. febr. 7. 20:33
 9/22 anonim ***** válasza:
75%
Nem is tudom. Én egyből rá akartam vágni, hogy ez nem normális, de most elgondolkodtam a többieket olvasva. Én biztosan nem ettem ennyit, a nővérem sem és egyik öcsém sem. Pedig a fiúk kövérek is voltak ennyi idősen. Az normális, hogy sokat eszik, de nekem ez a 10 tojás, egy egész csirke és még kenyér rettentően soknak tűnik. :S
2016. febr. 7. 20:33
 10/22 anonim válasza:
0%
Szerintem sincs vele semmi gond mivel fiatal :) (ha idősebb lenne akkor már lehetne gyanakodni valamilyen pajzsmirigy problémára) de most serdül, növésben van tehát normális :)
2016. febr. 7. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!