Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért eszik sokat a lányom,...

Miért eszik sokat a lányom, talán beteg?

Figyelt kérdés
Van egy 16 éves lányunk és emberfeletti mennyiségű ételt megeszik.Szerintem mi 3-an nem eszünk annyit mint ő egyedül bár a fiamnak is jó étvágya van.Ma reggel 10 tojásból evett rántottát és akkor még utána evett pirítóst is,ebédre megevett egy egész csirkét és most meg zsíros kenyeret eszik.Ahhoz képest hogy kb 170 cm és 55kg.Szerintetek vigyem orvoshoz?
2016. febr. 7. 19:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy hízni akar? (sok ilyen kérdést látni)
2016. febr. 7. 20:38
 12/22 anonim ***** válasza:

Igen, serdülő kor. Én sem voltam különb. 18 évesen, egyedül megettem a 4 személyes tál kaját. Igaz, a 10 tojás most is kell, szalonnával, kolbásszal rántottának.

Nagyon aggódsz, mint írták, egy vérvétel soha nem árt.

2016. febr. 7. 20:39
 13/22 anonim ***** válasza:
85%
Biztos, ami biztos, vegyetek egy tyúkot.
2016. febr. 7. 20:40
 14/22 anonim ***** válasza:
Nem mindenki egyforma, én pl sose ettem sokat, nem is tudtam, de mondom a húgomnak valószínűleg van egy plusz gyomra, mert elképesztő adagokat tüntet el.
2016. febr. 7. 20:45
 15/22 anonim ***** válasza:
Egy székletvizsgálatból kideríthető, hogy van-e valamilyen bélférge. Ha nincs, akkor meg lehet nyugodni.
2016. febr. 7. 20:53
 16/22 anonim ***** válasza:
Szerintem erre nem magyarázat, hogy nő, meg serdül. 10 tojásból rántottát még az én nagydarab férjem sem tudna megenni, pedig van étvágya rendesen. Főleg úgy, hogy még utána egész nap ennyit eszik. Én is olyan lány voltam, aki bármennyit evett egy dekát sem hízott és nagyon vékony voltam, de én ilyen mennyiségeket sose tudtam eltüntetni. Mindenképpen megkérdezném a háziorvosunkat, hogy mit tanácsol.
2016. febr. 7. 20:54
 17/22 anonim válasza:
0%

"Figyelj rá, hogy ne kezdjen el hízni"

170 cm-hez 65 kg is normális lenne; most viszont a normális leges legalsó határán van, már-már egészségügyileg kórosan soványnak számít. Nyugodtan hízhatna még.

2016. febr. 7. 20:58
 18/22 anonim ***** válasza:

"egybe' egy csirkét" :D

(bocs)

2016. febr. 7. 21:13
 19/22 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy senki nem említette, de a soványság, és az emellett elfogyasztott nagy mennyiségű étel elfogyasztásánál felmerülhet a hiperthyreosis, túlműködő pajzsmirigy betegség. Ilyenkor meg kell nézni a vitális paramétereket is, az ilyen embernek magasabb a vérnyomása és a pulzusa is. Érdemes vérvételre menni, TSH-t, T4, T3-at nézetni. Lehet, hogy a többieknek van igaza, de egy kivizsgálás sohasem árt, baj nem lehet belőle. :)
2016. febr. 7. 22:39
 20/22 anonim ***** válasza:
Hoppá. Akárki akármit is mond, ez beteg mennyiség, s túlzott fehérjebevitel. Én is tudok enni, gyerekkoromban egyszer betoltam fél kiló kenyeret egy liter tejjel s persze más dolgokkal reggelire nyári kései reggelizés keretében, de azért a fenti erős. Ha szuper ektomorf, sokat mozog vagy bármi, akkor vigyen be sok kalóriát, de ez tényleg túl sok fehérjének tűnik így, három ekkora lánynak elég lenne.
2016. febr. 8. 01:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!