Szerintetek én közel vagyok az anorexiához?
Figyelt kérdés
165-170cm,és 40-43kg.
Naponta 2x eszek, akkor is keveset.Félek a hízástól. Kiáll a medence csontom, a bordám, a könyököm is eléggé csontos. Ja és 13/L
2016. febr. 9. 15:53
1/3 anonim válasza:
Szerintem te nagyon egészségtelenül vékony vagy.
Enni ehetsz nyugodtan, csak ne egészségtelen szemetet. Ha vigyázni akarsz a vonalaidra inkább sportolj, de ilyen keveset enni nem szabad!
2/3 Trafó1 válasza:
Nem közel állsz, hanem az vagy.
Az anorexia nem csak a fizikai hanem a szellemi állapotodat is jelenti.
Azt írtad félsz a hízástól, mintha valami bűn lenne, nem bűn 13 évesen egészségesen husinak kellene lenned.
3/3 anonim válasza:
Ha félsz enni, akkor már az vagy, és ha kiállnak a csontjaid az nem lehet szép látvány. Ebben a korban napi 2 étkezés roppant káros, ötször kellene enni, ebből kettő (tízórai, uzsonna) gyümölcs, és kiadós reggeli, normális ebéd, könnyű vacsora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!