Hallottam, hogy a hámozott burgonya egy éjszaka vizben áztatás után elveszíti a keményítő tartalmát és így már alkalmazható diétás étkezéshez. Valaki alá tudja ezt támasztani?
Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 22:28
1/2 anonim válasza:
Ki találta ki ezt a baromságot? A sejtek fala nem engedi át egyszer az anyagokat,(ezért is főzik sütik) a keményítő meg nem is oldódik vizben.
2/2 anonim válasza:
Kiázik valamennyi keményítől látod is a víz színén fehéren úszni, de diétás szempontból jelentéktelen. Mert ez egy keményítőraktár. A gumó.
A krumpli nem hízlal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!