Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » " Megfelelő " a testsúlyom az...

" Megfelelő " a testsúlyom az életstilusom alapján?

Figyelt kérdés

15/L vagyok. Már egy hónapja van az, hogy naponta 5000-6000 kalóriát fogyasztok, minimális mozgás mellett, kb. 30 perces séta LEGFELJEBB

A jelenlegi magasságom 160 centi, ehez 61 kiló vagyok. Természetesen észrevettem, hogy nem vagyok sovány, de az életstilusomhoz képest ez a normális testúly ? ( nem a magassághoz viszonyitva, hanem a leirtak alapján ) Köszi előre is

2010. márc. 29. 15:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Egy felnőtt 2000-2500 kalóriát fogyaszt. Mivel még növésben vagy, ezért valamivel ehetsz többet, de nem sokkal. Csoda, hogy "csak" 61 kiló vagy, de ez is nagyon sok, én ugyanehhez a magassághoz 50-52 kiló vagyok...

Az életstílusodon pedig most még nem késő változtatni, fiatal vagy, biztosan találnál valami olyan sportot, amit szívesen csinálsz és így nem érzed kínnak (pl valamilyen tánc, túrázás, esetleg valamilyen extrém sport).

Egyébként megértem, hogy nem szeretsz sportolni, mert a tesiórákon szisztematikusan megutáltatják mindenkivel a mozgást a sok felüléssel, futással, meg pl nálunk azzal, hogy százötvenvalahány centis magassággal 180 magas lányok között kosaraznom, röpiznem kellett.

Miután befejeztem a gimit elmentem kortárs táncot tanulni, az is megmozgat, de ezt mindig csak utólag érzem, mert nem monoton és unalmas. Most a hip-hop-on is gondolkodom... Hidd el, attól, hogy sportolsz nem kell szenvedned...

2010. ápr. 2. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!