Hogyan hízzak? 15F
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, 180 cm és 59 (!) kiló (egyébként mindig is vékony voltam). Nagyon stresszes vagyok és mostanában nem is eszek normálisan. Nem sportolok. Nagyon-nagyon vékony vagyok és érzem a csontjaimat. Nem akarok hasra hízni, csak a testtömegemet szeretném növelni úgy, hogy ne "érezzem" a csontjaim, mert nagyon zavaró és félek hogy súlyos egészségügyi problémáim is lesznek..
Milyen ÉTKEZÉST javasoltok?
Hányszor (mikor), mit, mennyit egyek? Ha követem ezt a tervet, mikorra tudok olyan 65 kilós lenni (persze nem az a végső cél,de annyit mindenképpen el akarok érni)?
2016. febr. 1. 22:43
1/2 anonim válasza:
egyél finom kajákat,amit szeretsz, ne csak vajas kenyeret meg levest
2/2 anonim válasza:
Egyél zsíros ételeket, szalonnát, zsíros sajtot. De mértékkel, nehogy megártson. Teljes tejet igyál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!