Valamit tudok tenni, hogy másképp hízzak?
Figyelt kérdés
Valamiért nem hízom vagy ha sikerült akkor az a combomra és vádlimra megy inkább. Már elkezdtem edzeni kb. 2 éve, de a felsőtestem ugyan úgy vékony maradt csak szálkásodtam. 4 hónap alatt sikerült 5 kg-t híznom, de az a lámbamra ment és már félek, hogy ha tovább hízom és edzem akkor a lábam izmos lesz, a felső testem pedig csak szálkás. Valami ötlet, hogy felsőtestre is hízzak? 16f2016. jan. 30. 07:56
1/4 Szabi.L válasza:
Szia! étrended le tudnád írni röviden? Fehérje,ch,zsír. Meg azt is, hogy miket eszel.
Az edzésedben is lehet hiba. Írd le az edzésterved is.
2/4 A kérdező kommentje:
Szia! Étrendem az konkrétan nincs mert én bármit megeszek :D. Hétfőn szoktam bicepsz, tricepsz, szerdán mell, hát, pénteken pedig csak has. Kb ennyi :)
2016. jan. 30. 09:39
3/4 Szabi.L válasza:
Hát akkor valószínűleg kevés fehérjét viszel be és túl sok szénhidrátot.
Nekem is a lábaim sokkal jobban zsírosodnak, mint a felső testem.
Kb 170g fehérje mehet egy nap és inkább kevesebb és minőségi szénhidrát.
Amúgy a 4hónap alatt 5kg az teljesen rendben van. Ennél jobb ütemben nem is nőhetne a súlyod.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de csodálkozom, hogy csak 5 kg-t híztan pedig az edzésen és azon kívül, hogy tesin néha focizunk semmi mást nem csinálok, de mégsem hízok csak ennyit.
2016. jan. 30. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!