Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért van az, hogy megeszek 2...

Miért van az, hogy megeszek 2 tányér levest, és már akkora a hasam, mint egy 5 hónapos terhesnek?

Figyelt kérdés
Kétlem, hogy maga a zsír, ami van az ételben, ennyire meglátszana. Nem csak a levesekkel vagyok így egyébként, hanem más ételekkel is. Van hogy megeszek 2-3 almát, és attól. Egészségesen táplálkozom, nem iszom szénsavas üdítőket, stb. És egyébként vékony vagyok. Mitől lehet ez?
2016. jan. 25. 18:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Alkati kérdés. Pontosan azért, mert vékony vagy, azért látszik meg minden rajtad. Az én hugom pontosan ezen parázott egy csomót fiatalkorában. Most is vékony, de már nem idegeskedik, ha kaja után nagyobb lesz a hasa. Majd lemegy. :)
2016. jan. 25. 18:59
 2/5 A kérdező kommentje:
De ismerek sok vékony lányt, nekik nincs ilyen problémájuk :( És az oké, ha kicsit meglátszik, de ennyire?? Konkrétan ilyen szokott lenni a hasam: [link] mint a 4. alak
2016. jan. 25. 19:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Jó, hogy nem attól a pici zsírtól, miért gondolnád pont ezt? Nyilván a víztől, ami a térfogat zömét adja.

Vékony vagy ÉS olyan alkatú, akin jobban meglátszik a nagyobb térfogatú étel. De teljesen evidens, hogy látszik, nem várhatod el, hogy a gyomrod úgy nő nagyot, hogy kívülről semmi sem látszik.

2016. jan. 25. 23:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát köszi a válaszokat. És sporttal nem lehet ezen javítani? Elég régóta nem sportolok semmit.
2016. jan. 26. 09:24
 5/5 anonim ***** válasza:

A térfogat az térfogat, de részben igazad van, ezt múltkor el is felejtettem. A nem normális mértékben megnövő has lehet a gyenge hasizmok eredménye is, úgy tudom. Ezen már segíthet a sport.

Persze akkor is nőni fog a hasad evés-ivás után, de lehet, hogy kevésbé. Kárba pedig nem vész a sport akkor sem, ha nem a fentiről van szó, mivel az egészséghez hozzátartozik az izmaid edzése.

2016. jan. 26. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!