Ennyi néha belefér?
Az a helyzet, hogy nekem alapjáraton híznom kéne (159cm/40kg) ezért januártól elkezdtem rendesen enni, de nem nasikkal (csoki meg ilyenek) akarok hízni, hanem rendes, tápláló, tápanyagban gazdag cuccokkal. Mellette a mozgás megvan, versenyszerüen sportolok, valamint igyekszem mondjuk gyakran járni sétálni, futni stb...
Na de a lényeg hogy egész januárban tartottam az egészséges kajálást (egyetlenegyszer becsúszott egy fél szelet torta, mert szülinapoztunk), viszont holnap találkozom a legjobb barátnommel, akivel egy ideje nem tudtunk találkozni, és-mivel ö nem tartja az egészséges kajálást- valószínüleg valami gyorsétterembe fog vinni (pizzázó, vagy valami ilyesmi, nem meki meg ilyenek). Azelott hogy ezt elkezdtem nem nagyon foglalkoztam az ilyenekkel és gyakran ettem gyorskaját, szóval valószínuleg jól is esne...
Szóval néha- néha ennyi kilengés belefér, amivel annyira nem ártok az egészségemnek (és a hízásomnak)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!