Még két hétig napi 5 kávé belefér?
Figyelt kérdés
Vizsgaidőszak van, hajtani kell. Minden kávé átlagos erősségű lenne.2016. jan. 14. 17:57
1/2 anonim válasza:
Te tudod. Nekem ez teljesen normális szint egyes napokon (nem mindegyiken, de gyakran), éveken át. Nem feketén, nem élénkít, nem alakít ki függést, s nem úgy tűnik, hogy ártana.
Emberfüggő ez a dolog, az a helyzet. Nem mindenkire hat ugyanúgy, vannak érzékenyebb emberek, ésatöbbi.
Nekem durva lenne nagy stresszel és éjszakázásokkal kombinálva. Nem véletlenül aludtam ki magam vizsgaidőszakban is, 1-2 esetet kivéve.
2/2 Salx Narval válasza:
Ez szerintem megint egy olyan baromság amit tőlünk felnőttektől látnak a fiatalok és azt hiszik, hogy segít. Akik régóta kávéznak mint pl én, nyilván nálunk napi rutinná vált a kávéivás és e nélkül nem kezdődhet egy nap. Hajlamosak vagyunk azt mondani, hogy fáradt vagyok iszom egy kávét az majd felpörget, hát igen ez igaz is valahol, csakhogy nem úgy ahogy gondolod kedves kérdező. A megszokott munkavégzés során jól jöhet egy kis serkentő kávé, de nem segít a tanulásban ahol a koncentrálni kell. Nem mondom, hogy ne igyál egyáltalán, de 5-kávé egy fiatalnak nagyon sok. Néha állj fel tornázz pár percet, vagy sétálj egy kicsit, egyél pár falatot, egy frissítő zuhany is jót tehet, ezekkel többre mész. Ennyi kávé feszülté, ingerülté teszi azt a ki amúgy nincs ekkora mennyiséghez szokva. Persze azt nem tudom, hogy nálad mit jelent az átlagos erősség.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!