Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Sokat eszek? 14/L

Sokat eszek? 14/L

Figyelt kérdés

Ma ennyit ettem:

Reggeli: egy kevés spagetti

Tízórai:sajtos pogi,snickers(kozponti felveteli volt,azt mondtak h egyunk csokit,mert az serkenti az agymukodest:D)

Ebéd: Tuc

Uzsi:Sajtos pogi,muzliszelet

Vacsi:keves sultkrumpli,1 virslivel es retekkel.

Még mindjárt talán megeszek egy almat(nem biztos).

Szerintetek ez sok?:S

Szeretnék 4-5 kg-ot fogyni.Egyek kevesebbet?

Egyébként 158 cm,53 kg vagyok.

Elore is koszi:)

2016. jan. 16. 18:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább egészségtelenül étkezel, sok a szénhidrát.
2016. jan. 16. 18:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Tuc kekszet eszel reggelire istenem már nem azért lehet felvételi miatt nem ettél mert délig tartott de ehetnél főt kaját.!
2016. jan. 16. 18:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem sok és még egészségtelen is. Egy csomó fehérlisztes kaja. Felejtsd el a nassolast es egyel normalis kajat.
2016. jan. 16. 18:34
 4/5 anonim válasza:
De fa**om mondjátok már el azokon a lányokon mi a szép, akik csontsoványok vagy csak egy kicsit is soványok? Mit lehet azokon enni. A kérdésre: A fogyás egy baromság, mindenkinek el kell fogadni, hogy nem a legsoványabb. Gondolt azt, hogy így vagy a legszebb. Ne foglalkozz más véleményével. Szerintem még kevés is amit eszel. Ebédre csak egy TUC??? Én benyomok ebédente egy full tál levest és másodikat (talán 2 adagot is), és mégis 162 centi vagyok és 65 kiló. A testalakomon meg meg sem látszik, de mégsem sportolok, mert ki nem álhatom.
2016. jan. 17. 18:30
 5/5 anonim válasza:
Nem viszel be sok szénhidrátot,csak az a baj hogy olyan kaját eszel amikbe nem a szénhidrát a legnagyobb gond,lassan felszívódó szénhidrátot kéne enned,azzal hogy ilyen keveset eszel nem fogsz fogyni zsírból csak izomból,ezáltal alaktalan,formátlan leszel,meg kell lenni a napi fehérjeszámnak is,meg a zsírnak is (ami nem mindegy hogy milyen zsír),a kaja mennyiség növelned kell és a minőségét is,rendszeresen kell enned,mozognod kell,magas fehérjeszámú ételeket kell enned lassan felszívódó szénhidráttal telítetlen zsírokkal + kardió mozgás,ezzel a módszerrel 4-6 hét alatt csökkented a testzsír%dat és ezáltal fogysz is,nincs ennél egyszerűbb módszer a minőségi fogyáshoz.
2016. jan. 17. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!