Létezik ha nem eszem zöldség-gyümölcsöt 1-2 napig akkor elkezd menni a hasam? Ennyire fontos rá költeni?
Nem létezik. Elvben pont, hogy szorulást kéne kapj. Persze ez még sok minden mástól is függhet.
Káposzta, cékla, sárgarépa: ezek télen is olcsóbbak. Ha eleinte puffaszt is, idővel hozzászokik az emésztőrendszered és nem fogsz puffadni, ill. meg is lehet őket párolni, amitől elveszhet némi vitamin, de úgy legalább nem puffaszt.
Fura, mivel 1-2 nap böjtöt is gond nélkül kellene viselni egy nagyjából egészséges testnek. Bár lehet, hogy pont az a gond, amit eszel.
Nekem semmitől sem megy a hasam s ha kihagynám a zöldséget, akkor se menne, csak iszonyúan irritált lennék, mert nekem zöldség KELL. Gyümölcs nem, csak finom.
(S persze van, aki sosem eszik növényt s boldogan elvan, de az már más műfaj, a rostmentes étrend miatt átalakult bélflórával. Csak annyira érdekes, hogy amióta tudok róla, szeretem elmondani másoknak is :))
Így télen almát szoktam venni mikor akcióban van 200 Ft alatt.
Amúgy sokszor napokig zsömlét/olcsó kenyeret, olcsó baromfipárizsit (kb 400-500 ft/kg), 170 FT-os margarint, esetleg mustárt hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!