Ez milyen táplálkozási zavar?
Először is: ha éhes vagyok, akkor nagyon éhes vagyok. Kibírhatatlanul. Nem úgy, hogy "hm, most meg tudnék enni egy jó nagy rántottszeletet", hanem úgy, hogy hirtelen jön rám, olyan, mintha egy hatalmas, üres gyomorrá válnék és úgy érzem, AZONNAL ennem kell, különben kilyukad a gyomrom, mindegy, hogy mit, csak be kell tömnöm azt a lyukat. Viszont, ha elkezdek enni, akkor nem tudok gyorsan enni, pár falat után rámjön a hányinger, tehát egyszerre érzem azt, hogy iszonyú éhes vagyok, és azt, hogy megteltem. Csak egy bizonyos mennyiséget (ami nagyon kicsi) tudok enni, és az is sokáig tart; kb. fél óráig simán eltart nálam egy étkezés. Reggel mindig ezzel a "hiperéhséggel" kelek (miközben amúgy mindig rohadt fáradt vagyok), este meg gyakran úgy érzem, nem ettem eleget, de ha még egy falatot ennék, kijönne az egész.
Minek a tünetei ezek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!