Bulímiások, nektek, hogy megy, hogy telik a mindennapi élet?
2 éve bulímiában szenvedek és gyakorlatilag tönkretette a lelki világom, ami miatt a valóságban is ért hátrány. Ha van itt aki hasonló cipőben jár, akkor mesélne nekem arról, hogy ő hogy éli ezt meg, esetleg hogyan próbált fölülkerekedni rajta és teljes életet élni?
Előre is köszönöm a válaszokat. Gonoszkodók kíméljenek, mert a gyógyulás fele igyekszem.
20/L
2? Én kb. 5. éve.
Nem megy. Nem tudok leállni, a lelkem egy nagy trágya, utálom magam. Nincs pénzem, nincs munkám, nincs életem, nincs... semmim.
2,5 éves kapcsolatom ment tönkre tegnap előtt a titkolózás-hazudozás (hisz a páromnak nem mertem elmondani) miatt - plusz a páromnál mindig egyedül voltam, így gyakorlatilag az egész napom hányás-evés-hányás... ból állt.
Most máshol vagyok, rokonnál, itt ugye nem lehet hányni, max., mikor nincs itthon. Jobb a kedvem, és nem is akarom kidobni a kaját... de ha elmegy, az az első.
Pszichológus nem segített, most, hogy nem vagyok egyedül, elég jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!