Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 159 cm-hez 38 kg?

159 cm-hez 38 kg?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok, 159 cm és 38 kg.

Szeretnék hízni egy kicsit, de egyáltalán nem kívánok semmilyen ételt. Nagyon keveset eszem naponta, de azzal a kevéssel is meg kell küzdenem, hogy meg tudjam enni.

Undorodom kb minden ételtől..

Tanácsok, hogy mit kellene csinálnom?

Ez nem most kezdődött és nem átmeneti állapot, hanem állandó.

2016. jan. 8. 16:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Orvosnál voltál már vele?
2016. jan. 8. 16:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez pszchiès gond. Fordulj orvoshoz.
2016. jan. 8. 16:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, voltam orvosnál, de elküldtek azzal, hogy minden nap fokozatosan próbáljak többet enni napról-napra, hogy hozzászokjon a szervezetem a több bevitelhez.. de nekem így sem sikerül..
2016. jan. 8. 16:39
 4/7 Molyember ***** válasza:
100%
Pszichiáter. Ne viccelj, gyakorlatilag éhen halsz.
2016. jan. 8. 17:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Vagy olyan ételeket vigyél be, hogy meglegyen a kevésből is, ami a túléléshez kell, vagy menj vissza az orvoshoz, hogy képtelen vagy teljesíteni az utasításait.

Próbálj meg bekötött szemmel enni!

2016. jan. 8. 22:02
 6/7 Molyember ***** válasza:
Nem tudom, mennyire hülyeség, de komoly betegeknek gyártanak folyékony tápszereket. Elég drágák, de csak meg kell inni, azt hiszem, három deci egy adag. Három-négy ilyennel már elég jól fedezheted a napi minimumot, és enned se kell. Amíg meg nem gyógyulsz, jó alternatíva lehet. Ha a körzeti kiírja, olcsóbb, gondolom. De mindenképp pszichiáter kell, szerintem nem sok választ el a koporsótól.
2016. jan. 9. 08:13
 7/7 anonim ***** válasza:
DOki!!
2016. jan. 9. 22:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!