Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért ilyen vastag a karom,...

Miért ilyen vastag a karom, és miért iyen nagy a hátam?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, de van egy eléggé idegesítő problémám. Nevezetesen a karom, ami vastag, és a hátam ami nagyon széles. Bármilyen gyakorlatot csinálok a konditeremben, pont ezek nem akarnak vékonyodni, formásodni. Pedig direkt erre csinálok súlyzós gyakorlatokat, elipszis gépet, gugolásokat...Nehogy azt higgyétek, hogy 50 kilósokkal emelek! néha osztálytársam beszól, hogy hagyjam már abba a konditermet, mert már ígyis nagydarab vagyok....

kb 3-5 kilós kis súlyzókkal szoktam emelgetni, a személyi edzőmmel, és ő azt mondja még pár hónap és szép lesz.

De mégis, lehet ez öröklött dolog? Csak mert anyám 20 évig, apám pedig 25 évig volt gerelyhajító.

Gondoltam már hogy hagyom a fenébe az egészet, és elmegyek gerelyt hajítani énis xd

2010. márc. 25. 17:58
 1/8 A kérdező kommentje:
ja és nem vagyok ilyen ultrazsíros disznó, hanem telt alkatom van és Hála az égnek csípőm az legalább van..XD
2010. márc. 25. 18:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Ne akarj mindenáron megváltozni, fogadd el a tested olyannak, amilyen. Apukádnak is nyilván tetszett anyukád az erős felsőtestével együtt, te is fogsz találni olyan fiút, akinek így vagy gyönyörű. A helyedben nem az edzőteremben cseszném el a szabadidőm, hanem élném az életem.
2010. márc. 25. 18:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha súlyzókat emelgetsz, attól szerinted vékonyabb lesz a kezed?
2010. márc. 25. 19:18
 4/8 A kérdező kommentje:

az edzőm azt mondja hogy szépen le fog menni...

:(

de már ha te is ezt mondod akkor már rohadtul nem lesz kedvem eljárni oda...

2010. márc. 25. 21:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyszerűen ilyen a testalkatod ha széles a hátad gondolom széles a vállad is és az nem lesz keskenyebb. Ha már 5 kilós súlyzókkal emelgetsz attól igen is csak nagyobb lesz a karod valamelyik fiú nem emelget annyival :) Beszélj a személyi edződdel ők általába tudják mit és hogy jó csinálni ilyenkor. Keress ha érdekel még valami
2010. márc. 26. 15:37
 6/8 A kérdező kommentje:

de így utálom magamat..

ugyan melyik fiúnak jönne be egy ilyen 'nagy' csaj??

:(

2010. márc. 26. 20:06
 7/8 A kérdező kommentje:
akkor most mit tegyek,hagyjam a konditermet?
2010. márc. 26. 20:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Nyugi vannak olyan srácok akik pont ezt a testalkatot szeretik, ne keseredj el. Ha szerettsz kondizni járni ne hagyd abba.
2010. márc. 27. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!