Plusz 10 kilóval mennyivel másabb az ember kinézete?
Szeretnèk felszedni plusz 10 kilót, eddig 4 kg sikerült az ünnepek alatt. Kèrdès a hirtelen hízás nem veszèlyes? Esztètikailag lehet, hogy csíkokat hagy majd maga után vagy az fogyásnál van?
Vèkony vagyok, nem èrzem magamat jól a bőrömben, így önbizalmamsincs. Ezèrt szeretnèk hízni!:)
zsíret nincs értelme felszedni, izmot igen - én is a sport kategóriát javaslom
és a body.builder.hu-t
Sajnálom, hogy így érzel
Szerintem pont jó a súlyod (és lényegében az is volt)
Egyébként előttem leírták, végülis a te döntésed :)
Köszi a válaszokat:)
Hát ez egy valóban èrdekes dolog szerintem is. Mert annyira nem mindegy hogy hova megy az a + 3/4kg.
Èpp ma láttam instagrammon egy lány posztolt magáról after->before kèpeket. Ès huh. Magassága nem derült ki, de 37kg volt. Aneroxiás tènyleg minden csontja ki volt ő is 18 èves ès kb kèpei szerint nagyjabol egy magas lehet velem. De tènyleg a karja fele az enyemnek a laba a negyede az enyemnek ...es most hizott 47 kg lett. Ès mèg úgy is hihetetlenul sovanynak nez ki. Es ijeszto belegondolni hogy multheten mèg èn is ennyi voltam. De igazából èn nem láttam magamat ennyire vèkonynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!