Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, 169cm és 69 kg. 14 éves koromban 1,5-2 hónap alatt híztam 10kg-ot, akkor lettem 61kg. A gyors hízás nagyon megviselt testileg és lelkileg is. Narancsbőrös és striás lettem, ami még mindig lilás színben látszik és nem is halványult el. Nem éreztem magam olyan fittnek, mint soványabban. 38, de sokszor 40-es ruhákat kellett hordanom, rejtegettem magam, mindig behúztam a hasam, mert leginkább oda híztam. Elkezdtem nem enni semmit, étkezéseket hagytam ki, volt, amikor napokig csak 1-1 almát ettem. Persze ez nem volt hatásos, mert csak max. 3kg-ot tudtam fogyni. Utána elkezdtem sportolni, kicsi izmot szedtem fel, 62 kiló körül lettem, de aztán úgy döntöttem, hogy nem érdekel ez az egész és azt eszek, amit akarok. Megint híztam és akkor voltam 64 kilós. Aztán most nyár közepe óta lettem 69 kiló. Nem tudok semmiféle határt szabni az étkezéseimnek, délutánig egy falatot sem eszek, de este viszont nagyon sok szénhidrátot viszek be, muszáj édeset ennem, mert annyira nagyon kívánom. Igazából azt se tudom, hogy le akarok-e fogyni, sokszor inkább arra gondolok, hogy nem érné meg vesződni, és hízhatnék tovább is. Mit tegyek? Nem tudom, hogy hogy érezném jól magam, nincs olyan támaszom, akivel tudnék beszélgetni, inkább csak enni szoktam olyankor valamit, ha rosszul érzem magam.2015. dec. 22. 00:00
1/2 anonim válasza:
Tervezd meg előre, mikor mit eszel, oszd szét arányosan az egy napra jutó kalóriákat, így nem leszel estére kiéhezve. Amit most csinálsz, a lehető legrosszabb.
2/2 anonim válasza:
Ne a zabálás legyen az örömforrásod, és főleg ne a vigaszod. Fogyj le újra, mert kövérnek lenni egészségtelen, és sokkal nehezebben találsz párt. Egyszer már megcsináltad, menni fog újra. Ne hagyj ki étkezést, egyél naponta sokszor, de ne sok kalóriát! Táplálkozz egészségesen!
Vagy szarj bele, de akkor ne sírj, ha majd senkinek nem kellesz.
Édességet pedig nem muszáj enni. Minden rajtad múlik, a te döntéseden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!