Nemtudom hogy elmenjek e hozza vagy itt lent maradjak? Egyek es maradjak? Vagy ne egyek es menjek el hozza?
Szia!
Ne tedd ezt magaddal. Óriási fájdalom ez, egészen biztos. De a barátod ezt akarná? Nem tudom, hogy hiszel e a túlvilágban, de szerinted ha ezt látja vagy látná, akkor mit mondana? Nem akarná, hogy így kínozd magad.
Légy erős érte és a családodért. Menj el szakemberhez, hogy segítsen feldolgozni a traumát. Erőt és kitartást kívánok.
Első voltam.
Nem tudom, hogy mennyire hasonlít a kettő, de tudom, hogy nagyon fáj, nekem a 20 éves bátyám lett öngyilkos.
Egyszerűen szörnyű elveszíteni egy olyan embert, akit nagyon szeretsz, főleg, ha ilyen fiatalon megy el, de ne dobd el emiatt az életeted. Most ez egy borzasztó nehéz időszak, de majd 10 év múlva hálás leszel magadnak, hogy nem tetted meg. Én mit meg nem adnék, hogy a bátyám itt legyen velem. Annyira tehetséges volt, és nem kellett volna, hogy ezt tegye. És te se tedd, mert ez mindenkinek iszonyatos fájdalom lenne, és magaddal is kiszúrnál, mert nem adnál magadnak esélyt, hogy továbblépj, ami most lehetetlennek látszik, de sokan nagyon sok mindent megtennének, hogx tovább élhessenek. Ha szeretnél beszélgetni, akkor nyugodtan írj.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!