Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nemtudom hogy elmenjek e...

Nemtudom hogy elmenjek e hozza vagy itt lent maradjak? Egyek es maradjak? Vagy ne egyek es menjek el hozza?

Figyelt kérdés
December 18an a baratom azto balesetben elhunyt. Nemtudjuk mitortent , nem hajtott gyorsan , nem ivott nem csinalt semmi rosszat. Csak ejjel dolgozott 12 oraban.. Reggel mikor mentem hozza mar nem ert haza , en talaltam meg az autot a fara csavarodva. Az auto megcsuszott , vagy elaludt vagy rosszul lett , nemtudjuk meg. 16 eves vagyok , O csupan 20 eves volt . Tele voltunk tervekkel , fosulira gyujtotte a penzt. De elment es itthagyott engem . Aznap sem ettem semmit es azota sem eszek sem iszok , max par kortyot iszom de nem eszek . Tunodom hogy miert nem voltam vele mert akkor talan meg most is itt lenne . Nemtudom hogy menjek e utana hogy vele lehessek , nemtudom mit akar most mitcsinaljak vagy o mitcsinalna a helyemben. Eldontotte egy reszem hogy megolom magam , de a masik reszem megis fel megtenni a csaladom miatt. Eldontottem hogy nem is fogok enni , nem fogok inni .. De nemtudom hogy mennyi ido kell ahoz hogy eltavozzak hozza igy hogy nem eszem . Lehet hogy gyerekesnek tartotok de ez csak egy toredeke amit leirtam .. Es hiaba kerek tanacsot akarkitol , barki barmit mond en nemtudom mit tegyek... Valaszokat elore is koszonom.
2015. dec. 20. 10:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne tedd ezt magaddal. Óriási fájdalom ez, egészen biztos. De a barátod ezt akarná? Nem tudom, hogy hiszel e a túlvilágban, de szerinted ha ezt látja vagy látná, akkor mit mondana? Nem akarná, hogy így kínozd magad.

2015. dec. 20. 11:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Légy erős érte és a családodért. Menj el szakemberhez, hogy segítsen feldolgozni a traumát. Erőt és kitartást kívánok.

Első voltam.

2015. dec. 20. 11:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy mennyire hasonlít a kettő, de tudom, hogy nagyon fáj, nekem a 20 éves bátyám lett öngyilkos.

Egyszerűen szörnyű elveszíteni egy olyan embert, akit nagyon szeretsz, főleg, ha ilyen fiatalon megy el, de ne dobd el emiatt az életeted. Most ez egy borzasztó nehéz időszak, de majd 10 év múlva hálás leszel magadnak, hogy nem tetted meg. Én mit meg nem adnék, hogy a bátyám itt legyen velem. Annyira tehetséges volt, és nem kellett volna, hogy ezt tegye. És te se tedd, mert ez mindenkinek iszonyatos fájdalom lenne, és magaddal is kiszúrnál, mert nem adnál magadnak esélyt, hogy továbblépj, ami most lehetetlennek látszik, de sokan nagyon sok mindent megtennének, hogx tovább élhessenek. Ha szeretnél beszélgetni, akkor nyugodtan írj.

16/L

2015. dec. 20. 14:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Normál tempónál NEM csavarodik fel a fára az ember, baba! Ahhoz 100-120 kell... ennyit arról, hogy nem hajtott gyorsan.
2015. dec. 20. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!